Long coat


This week's weather has been really great, and it is only getting better (happy me).
Tuesday I was working on school stuff, and in between I did go outside and enjoyed an ice cream in the sun. I am just a sucker for great weather, and I just loooove ice cream I could eat it every day ;)
--------------------------------------------------------------------
Het weer van deze week is super, en het wordt alleen nog maar beter (jeeej).
Dinsdag was ik heel de dag voor school aan het werken, tussendoor ben ik even naar buiten gegaan om een ijsje in de zon te eten. Ik word zo blij van het mooie weer, en ik hou echt heel erg van ijs, ik zou dit elke dag kunnen eten ;)

COAT - Loavies / HAT - River Island / SHOES - Calvin Klein


Photos shot by: Sander

2 reacties:

  1. Prachtige look. Vind de jas heel erg goed bij je staan en helemaal met de laarsjes en hoed erbij! xx

    http://www.creativityandchocolate.com

    ReplyDelete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com