Oversized shortsWhat I really love about these shorts is that they are oversized, want to have more of the oversized ones. When Sander accidently ruined my gorgeous white blazer in the laundry, I haven't found the right one for a long time. But now I have found one, and I am going to wear this one a lot !
-----------------------------------------------------------------------
Wat ik zelf heel leuk vind aan deze short is dat hij oversized is, ik wil graag meer shorts hebben met een oversized fit. Toen Sander per ongeluk mijn mooie witte blazer in de was verpest had, kon ik voor een lange tijd geen mooie vinden. Maar nu heb ik er één gevonden, en ik kan jullie vertellen dat ik hem heel vaak ga dragen !SHORTS - Loavies / BLAZER & TOP - h&m / SHOES - Adidas (Stan Smith) / SUNGLASSES -  Polette (EN here and NL here)


Photos shot by: Sander
0 reacties:

Post a Comment

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com