Little touch of BohoFinally an outfit post to share with you !! Sorry for my absence lately but I am super busy with my work, combined with the short dark days there is almost no time to take photos. Want to whish all of you all a merry Christmas, I hope you can enjoy this time with loved ones.
--------------------------------------------
Eindelijk een outfit post om met jullie te delen !! Sorry voor mijn afwezigheid van de laatste tijd, ik heb het heel druk met werken en gecombineerd met de korte donkere dagen blijft er bijna geen tijd over om foto's te maken. Ik wil jullie allemaal hele fijne kerstdagen wensen, en ik hoop dat jullie deze dagen kunnen delen met mensen waar jullie van houden.COAT + TOP + SHOES - h&m / TROUSER - Forever21


Photos shot by: Sander


1 reacties:

  1. Mooi!! Jij loopt altijd zo mooi op die hoge hakken, daar ben ik stiekem wel jaloers op!
    Vervelend he, die korte dagen! Ik kom ook amper aan fotograferen toe...

    x Linda
    http://lindakorner.com

    ReplyDelete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com