A lot of white


Between school stuff I also enjoyed some free time in the sun! Yesterday I went to the beach with Sander where we had a lunch with a glass of wine and our feet in the sand.
I am wearing new sunglasses from Polette, which I like a lot. If you are planning on order something from their website, I have great news for you. They have changed their post order company so their shipping is way faster, I received these sunglasses within 10 days.

I am off to school now, talk to you soon !
--------------------------------------------------
Tussen school werk door heb ik gelukkig ook nog van het zonnetje kunnen genieten ! Gisteren ben ik samen met Sander naar het strand gegaan, waar we lekker geluncht hebben met een glas wijn en onze voeten in het zand.
Ik draag hier een mooie zonnebril van Polette, mocht je van plan zijn iets van ze te gaan bestellen dan heb ik goed nieuws voor je. Ze zijn namelijk van post order bedrijf gewijzigd, en de bestellingen zijn nu veel sneller, ik ontving mijn bril binnen 10 dagen nadat ik hem besteld had.

Ik ben nu onderweg naar school, ik spreek jullie snel weer!BLAZER - h&m / SHORTS - Zara / TOP - h&m / SANDALS - Mango / SUNGLASSES - Polette (EN HERE and NL HERE)


Photos shot by: Sander
2 reacties:

 1. Wat een geweldige short en hij staat je echt top! Heerlijk he dat we nu weer van het strand kunnen genieten? Ik hoop echt dat de zomer nu door zet! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah dankjewel ! Super leuk om te horen.
   Ja het is echt super als het strandweer is, er is niks beters :)
   Ik hoop ook echt dat de zomer nu doorzet !

   xx Liefs

   Delete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com