Bikini


I know I know, I could really use a tan, but hey summer is just beginning and you need to start somewhere ;) Because I love the beach so much I thought it would be fun to take some photos on this place. The bikini is from Lagoen a Dutch bikini brand with different tops and bottoms which you can combine with each other. I have chosen for a Brazilian bottom, which you don't see that often in the Netherlands yet, but I really like it.
Can you imagine that I was laying on the beach in my bikini last week ? Today is such a rainy day, but better weather is coming ;)
-----------------------------------------------
Ik weet het, ik weet het....ik kan wel een beetje een kleurtje gebruiken, maar heej we staan aan het begin van de zomer, en je moet toch ergens beginnen ;)
Omdat ik zo van het strand hou leek het mij leuk om foto's op deze plek te nemen. De bikini komt van Lagoen een Nederlands bikini merk waar je verschillende broekje en topjes met elkaar kan combineren. Ik het gekozen voor een Brazilian broekje, je ziet deze nog niet super veel in Nederland maar ik vind ze super leuk !
Kan je je voorstellen dat ik vorige week in mijn bikini op het strand lag? Vandaag is het een regenachtige dag, maar beter weer komt eraan ;)


BIKINI TOP - Lagoen (HERE) / BIKINI BOTTOM - Lagoen (HERE) / KIMONO - h&m / SUNGLASSES - Polette (EN HERE & NL HERE)


Photos shot by: my mother

2 reacties:

 1. Wat een leuke zomerse foto's. Super leuke locatie en bij mij vergeleken ben je al hartstikke bruin hoor, haha ;) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Eva :) haha nou heel veel bruiner zal het niet zijn hoor ;)
   xx Liefs

   Delete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com