InstantlyHi guys there is a new outfit to share with you today. I am wearing my oversized camel coat and combined it with black and white to make this outfit classic. I really thought I was a bit done with the color camel but when I saw this coat I instantly fell in love and needed to buy it.
-------------------------------------------------------
Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit om met jullie te delen. Ik draag mijn oversized camel coat die ik heb gecombineerd met zwart en wit, wat ervoor zorgt dat dit een klassieke outfit is geworden. Ik dacht dat ik een beetje klaar was met de camel kleur, maar toen ik deze jas zag werd ik gelijk verliefd en moest ik hem kopen.

COAT - Primark / TOP and TROUSER - h&m / SHOES - Calvin Klein

Photos shot by: Baukje


2 reacties:

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com