VLOG | Short trip to Gent
If the video doesn't work click here / Als de video niet afspeelt klik dan hier


Last weekend Sander and I went to Gent, I arranged this weekend for Sander his Birthday. We enjoyed our short stay to the fullest. Gent is such a beautiful city !! To give you a short impression I've uploaded a video on my youtube channel. I am curious what you think about it.
----------------------------------------------
Afgelopen weekend was ik samen met Sander een weekendje naar Gent. Ik had dit weekendje georganiseerd voor Sander z'n verjaardag, en we hebben er allebei volop van genoten. Gent is echt een super mooie en gezellige stad. Om een korte sfeer impressie te geven heb ik een filmpje op mijn youtube kanaal geupload. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden !


0 reacties:

Post a Comment

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com