First of the year

This is the first outfit that I'm sharing with you in this new year. Again a flared trouser, gotta love them. Do you have any new year resolutions ? I don't have any, there are of course a lot of things I want to do and accomplish but that doesn't need to happen this year. And I also really think you can work on what you want to achieve every day and don't need to postpone things. Talk to you soon !
------------------------------------------------
Dit is de eerste outfit die ik met jullie deel in het nieuwe jaar. Het is weer een wijde broek, ik hoef jullie niet meer uit te leggen dat dit een trend is waar ik gek op ben. Een nieuw jaar betekent voor veel mensen het opstellen van goede voornemens, ik doe daar niet aan. Er zijn natuurlijk genoeg dingen die ik graag wil doen en bereiken, maar dat hoeft niet perse allemaal dit jaar te gebeuren. En daarnaast vind ik dat je elke dag kan werken aan de dingen die je wil bereiken, je hoeft het niet uit te stellen. Ik spreek jullie snel weer !
TROUSER - Forever 21 / SHOES - Omoda / JACKET - Zara / TOP - h&m

Pictures by: Sander0 reacties:

Post a Comment

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com