Over the knee


This is one of my favorite outfits from this moment, especially because of the over the knee boots. 
This boots can totally pimp up you entire outfit, and give it that something extra. From the moment the over the knee boots were in trend I loved them and I must wear them more often than I do at the moment. Beneath this article I've put together some similar boots to the ones I am wearing on these photos. Bought mines last year so the exact same ones aren't available anymore.
-------------------------------------------------
Dit is een van mijn favoriete outfits van dit moment, helemaal door de 'over the knee' laarzen. Deze laarzen kunnen je outfit enorm oppimpen en net dat beetje extra geven. Vanaf het moment dat de 'over the knee' laarzen in waren was ik er gek op, en ik moet ze eigenlijk vaker uit de kast trekken dan dat ik op dit moment doe. Onder dit artikel heb ik een aantal vergelijkbare laarzen op een rijtje gezet. Ik heb die van mij een jaar geleden gekocht, dus exact dezelfde zijn helaas niet meer te koopBOOTS - h&m / DRESS - h&m / COAT - h&m / SWEATER - h&m / BAG - Tictail

Photos shot by: Sander

1 Invito - here
2 H&M - here
3 Invito - here
4 Wehkamp - here


This article is made in cooperation with Invito


0 reacties:

Post a Comment

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com