Pancakes for breakfast


Pannenkoeken zijn altijd een goed idee ! Het liefst start ik mijn ontbijt in het weekend dan ook met een heerlijke verse pannenkoek. Ik heb al heel veel verschillende recepten geprobeerd, en vandaag zal ik één van mijn lievelings recepten met jullie delen.

Ingrediënten voor circa 15 pannenkoekjes:
1 banaan
500 ml melk
3 eetlepels havermout
4 eetlepels bloem
4 eetlepels speltmeel
1 theelepel kaneel

Gooi alle ingrediënten in een blender en meng dit goed met elkaar.
Verdeel met een jus lepel 3 kleine pannenkoekjes in de pan, bak tot er bubbeltjes in komen of de onderkant goudbruin is en draai de pannenkoek dan om. Bak alle pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin. Ik maak mijn pannenkoeken graag af met een topping van vers fruit zoals banaan, frambozen en blauwe bessen. Daarna voeg ik nog wat kokos snippers toe en eventueel wat agave siroop.

Ik ben benieuw of jullie dit recept een keer uit gaan proberen, laat het mij vooral weten :)


2 reacties:

  1. Geweldige post, die je hier hebt gedeeld over de pannenkoeken. Uw artikel is zeer informatief en nuttig om meer te weten te komen over het recept van pannenkoeken. Bedankt voor het delen van dit artikel hier. Gemakkelijke glutenvrije recepten

    ReplyDelete
  2. Gracias por compartir información sobre la atención médica. Ofrecemos el mejor plan de seguro de salud a precios asequibles. para mas información visita nuestra pagina web Costo de un MRI en Miami

    ReplyDelete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com