Beach Outfit


 Het strand, één van mijn favoriete plekken! In de zomer is dit de plek waar ik mijn vrije uurtjes doorbreng. Zo gaan we vaak na het werk nog even afkoelen in de zee en nemen we iets te eten mee om zo lang mogelijk op het strand te kunnen blijven. Er is niks beters dan met je voeten in het zand naar de zonsondergang te kijken in het bijzijn van goed gezelschap. Op zulke momenten vergeet ik mijn werkdag helemaal en krijg ik gelijk een vakantie gevoel.
Vandaag laat ik een zomerse strandoutfit aan jullie zien. Tijdens warme dagen hou ik niet van teveel poespas, lekker zonder make-up, haar op en knotje, grote zonnebril op en klaar om naar het strand te gaan. 

1 reacties:

  1. meekijken op andere telefoon aktiviteter skal bare utføres med samtykke og av gyldige grunner som foreldretilsyn eller enhetssikkerhet. Respekter personverngrenser og kommuniser åpent.

    ReplyDelete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com