Staying insideGood morning !! How was your weekend?
Sander and I went for a lunch in the city on Saturday, other than this we stayed inside (with loooots of tea, okay in the evening the tea was replaced for wine) because of the bad weather. Normally I share an outfit with you on Monday, but for today it is this inside photo from last weekend.
I will take some pictures with my sister today, so that I can show you an outfit this week.
Talk to you soon !
-----------------------------------------------------
Goedemorgen !! Hoe was jullie weekend?
Sander en ik zijn zaterdag ergens gaan lunchen in de stad, naast dit zijn we de deur niet meer uit geweest (met heeeel veel koppen thee, die 's avonds vervangen werd voor wijn) omdat het echt slecht weer was. Normaal gesproken deel ik altijd een outfit met jullie op maandag, maar vandaag laat ik jullie deze foto zien die afgelopen weekend binnen genomen is.
Vandaag ga ik foto's met mijn zus maken zodat ik jullie deze week nog een outfit kan laten zien.
Ik spreek jullie snel weer !


Photo by: Sander


3 reacties:

 1. Af en toe heerlijk, zo'n weekendje binnen! :) x Frederique - http://fablefrique.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja dat is zeker heerlijk af en toe, ik moet wel zeggen dat ik niet kan wachten tot het mooi weer is en je je dagen lekker buiten door kan brengen :)

   xx Liefs

   Delete
 2. Thanks so much, that is really nice to hear !

  ReplyDelete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com