FlaredThis season the flared trend is still going on, although I love my skinny jeans very much I also really like the look of flared trousers and jeans. Got this trouser last summer and I wore it several times to the beach, for now I paired this trouser with a jacket to make it more suitable for this time of the year.
----------------------------------------------------------
De wijde pijpen trend is komend seizoen een blijvertje, ik hou nog steeds heel erg van mijn skinny jeans maar ik moet zeggen dat ik de wijde pijpen jeans/broeken een leuke afwisseling vind.
Deze broek is van vorige zomer, waarbij ik hem dan ook meerdere keren naar het strand heb gedragen. Voor nu heb ik hem gecombineerd met een jasje en laarsjes, zodat het meer geschikt is voor deze tijd van het jaar.
COAT - Vila / FLARED TROUSER - h&m / SHOES - h&m / SUNGLASSES - Polette.com

Photos taken by: Sander

4 reacties:

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com