Back in timeRight now I am getting myself ready to go to Rotterdam, take some outfit photos and catch up with the girls. For this outfit I am wearing my new flared jeans, which I am really happy with, I think this is a great alternation between the skinny ones.
Talk to you soon !!
---------------------------------------------
Op dit moment ben ik mezelf aan het klaarmaken om naar Rotterdam te gaan, outfit foto's maken en bijkletsen met de meiden. Voor deze outfit draag ik mijn nieuwe jeans met wijde pijpen waar ik heel blij mee ben, ik vind het een leuke afwisseling met de skinny broeken.
Ik spreek jullie snel weer !!

TOP, TROUSER AND EARRING - h&m / SHOES - Omoda 

Photos shot by : Baukje

0 reacties:

Post a Comment

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com