Bring out the flareLooking back at some photo's from last year makes me wonder "what was I thinking??". There are some things from last year that I wouldn't consider wearing at the moment, strange how quickly you taste can change. I think a part of it is because the fashion industry changes and so your taste changes with it. On the other hand I think searching for your personal style takes time and makes you change your taste also. I said about some things that I would never going to wear it, and after a couple of weeks this item was hanging in my closet. With the trouser on these photo's it was love at first sight ;) 
-----------------------------------------
Smaak veranderd heel erg, als ik terug kijk naar outfit foto's van een jaar geleden dan kan ik al denken "wat bezielde me". Gek dat iets in zo'n korte tijd enorm kan veranderen. Maar ik denk dat dit er wel bij hoort, deels doordat het vinden van je eigen stijl/smaak tijd kost, en ook doordat het modebeeld continue blijft veranderen. Ik heb wel vaker over een item geroepen dat ik dat nooooit zou gaan dragen, en een paar weken later hing het in mijn kast. De broek die ik op deze foto's draag was in ieder geval liefde op het eerste gezicht ;)
LEATHER JACKET - Zara / TOP - h&m / TROUSER - Topshop / SHOES - Omoda / HAT - River Island


Photo's shot by: my mother
0 reacties:

Post a Comment

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com