A day in RotterdamLast Wednesday I met up with May in Rotterdam. always glad to be back in this city.
Whenever I am with May she takes me to new places I've never been before.
This time one of the places was 'Smoothie Company' , such a great place with fresh, delicious and healthy products. Definitely a recommendation whenever you are near !
-------------------------------------------
Afgelopen woensdag sprak ik met May af in Rotterdam, ik ben altijd blij om in deze stad terug te komen. Altijd als ik met May ben neemt ze mij mee naar nieuwe plaatsen waar ik nog nooit geweest ben. Dit keer was het 'Smoothie Company' een super leuke zaak met verse, lekker en gezonde producten. Zeker een aanrader als je in de buurt ben !
Photos shot by: May from ohmaygod
3 reacties:

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com