Hat Game

While I am typing this I am getting myself ready to go to work. Early wake ups aren't really my thing ;) especially when the days are getting darker and colder. But hey it's just something I have to deal with. It also doesn't help that the one who is laying next to me can't get out of bed himself even worse than I do. I attempt to suggest that we could get up out of bed early and have a cozy breakfast together in the morning, sadly this will never happen haha.
---------------------------------------------------
Terwijl ik dit type ben ik mezelf klaar aan het maken om te gaan werken. Vroeg uit bed komen is niet echt mijn ding, zeker niet nu de dagen kouder en donkerder worden. Het is iets waar ik maar gewoon mee om moet zien te gaan ;) Het helpt ook niet echt mee dat degene naast mij in bed er nog moeilijker uit kan komen dan ik. Ik heb weleens voorgesteld om allebei eerder op te staan en gezellig samen te ontbijten en de dag te beginnen, dit zit er helaas niet in haha.
TOP & HAT & TROUSER - h&m / SHOES - Calvin Klein


Photos shot by: May
4 reacties:

  1. Ik vind het een heel leuk lookje! Misschien vind je mijn blog ook wel tof :). X

    ReplyDelete
  2. Heel er leuk en spontaan die foto's. Ik heb nu ook een outfit post online. Ben benieuwd wat je ervan vind. Xoxo

    ReplyDelete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com