Let's talk breakfast


I am a real breakfast lover, especially when I am at home and don't need to hurry for something. When I am up early for a working day I mostly eat some yoghurt very quick or drink a smoothie. When I have a day off or in the weekends I love it to take some time to make a more special breakfast. I often make fluffy pancakes or banana pancakes at Sunday, On the picture above I have made an oatmeal breakfast, which is really simple: make your oatmeal as the prescription says, add some frozen fruits like raspberries and blueberries (this melts very quickly because the oatmeal is hot). Sprinkle some chia seeds and cinnamon on top and at last add some nuts (hazelnuts, almonds etc.) and goiji berries. Done,  now you can enjoy a very healthy and filling breakfast !!
------------------------------------------------
Ik hou heel erg van ontbijt, vooral als ik vrij ben en er de tijd voor heb. Meestal als ik vroeg moet werken eet ik snel een bakje yoghurt of drink ik een smoothie, maar als ik vrij ben vind ik het leuk om er de tijd voor te nemen. Zo bak ik regelmatig fluffy pancakes of bananen pannenkoekjes. Op de foto hierboven heb ik een havermout ontbijtje gemaakt, het is heel simpel:  maak de havermout zoals voorgeschreven klaar, voeg er bevroren fruit zoals frambozen en blauwe bessen aan toe (doordat de havermout warm is smelt dit snel), Strooi er wat chia zaad en kaneel overheen en voeg als laatste nootjes (amandelen, hazelnoten etc.) en goji bessen aan toen. Klaar, nu kan je genieten van je gezonde en vullende ontbijt !
Picture by: Me3 reacties:

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com