V on the backI was searching for a black knit for quite a while, I was surprised that I couldn't find one. I thought I could just walk in a store and buy a black sweater, all I saw were knits in white, grey and so on but no black. I found this one online and I really like the back which makes this simple sweater a lot more special. Also bought another black one without a back like this so that it is fit for every occasion.The ankle boots I am wearing are my absolute favorites, unfortunately they are from last season so they are not available anymore. Beneath this post I've put together some nice black ankle boots in case you are searching for them.
-----------------------------------------
Ik was al een tijdje op zoek naar een zwarte knit, ik was echt verbaasd dat ik er geen kon vinden. Eigenlijk dacht ik dat ik gewoon even de winkel in kon lopen en een zwarte trui kon kopen maar dat was niet het geval. Ik zag ze in het grijs, wit etc maar geen zwart. Deze trui heb ik uiteindelijk online gevonden. De v vorm aan de achterkant maakt deze 'saaie' trui een stuk specialer. Ik heb ook een trui zonder blote rug besteld zodat hij geschikt is voor elke situatie.
De enkel laarsjes die ik hier draag zijn mijn favorieten ! Helaas zijn ze van vorig seizoen en nu dus niet meer te krijgen. Onder deze post heb ik mooie zwarte enkel laarsjes op een rijtje gezet, mocht je nog op zoek zijn.

SWEATER - Shein.com / TROUSER - Primark / SHOES - Calvin Klein


Photos shot by: Sander
 1 Invito - here
2 Zara - here
3 Omoda - here
4 Invito - here

This article is made in cooperation with Invito4 reacties:

 1. Leuke trui! Wel een fijne voor tussen de zomer en herfst in dagen. Nu lijkt het mij een beetje koud zo'n blote rug (ik ben een kou kleun hoor!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel ! Ja het is zeker een tussen door trui, met deze koude dagen is zo'n blote rug niet echt lekker ;) xx Liefs

   Delete
 2. It is possible to in addition ensure this damage; this can be generally recommended for vehicles over the age of 8 years.Verzekering vergelijken in 2019

  ReplyDelete

 

Lookbook

Instagram

Meet The Author

Meet The Author
Yasmin Ooteman
E-mail: mixofme@gmail.com